fbpx

In de laatste race voor de zomerstop wist Max Verstappen nog van een 10e plaats naar P1 te rijden. Afgelopen weekend deed hij dit kunstje in België nog eens over door vanaf plek 14 naar P1 te rijden. Het heeft er alle schijn van dat niets of niemand Verstappen nog een strobreed in de weg kan leggen richting het kampioenschap van 2022. Hij staat op dit moment 93(!) punten voor in het kampioenschap op zijn teamgenoot Sergio Pérez.Na een aantal straffen voorafgaand aan de GP van Spa-Francorchamps werd de startgrid flink door elkaar geschud. Coureurs als Verstappen, Charles Leclerc, Eseteban Ocon en Lando Norris werden naar achteren gezet vanwege het vervangen van diverse onderdelen. Hierdoor startte Carlos Sainz vanaf pole met Pérez in zijn kielzog. Na een rommelige beginfase waarin Lewis Hamilton te weinig ruimte liet voor Fernando Alonso en daardoor zelf door de lucht vloog en een spin van Nicholas Latifi die Valtteri Bottas uit de wedstrijd reed, volgde er een safety-car.Tijdens de safety-car moest Leclerc een pitstop maken omdat er een tear-off in zijn brake duct terecht gekomen was. Hierdoor viel hij terug naar achteren en werd het voor hem een echte inhaalrace. Hetzelfde gold natuurlijk voor Verstappen die als een warm mes door de boter naar voren reed. In ronde twaalf reed hij al vooraan en gaf hij zijn voorsprong niet meer weg. Pérez wist Sainz in te halen waardoor hij tweede werd, negen seconden voor Sainz. Leclerc eindigde uiteindelijk als zesde. Bent u ook benieuwd of Max in Zandvoort weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 9 september a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Zandvoort #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button