fbpx

De GP van Zandvoort was weer een genot om naar te kijken! Na een spannende kwalificatie wist Max Verstappen P1 op zijn naam te schrijven, vlak voor Charles Leclerc en Carlos Sainz. Bij de start wist Verstappen beide Ferrari’s achter zich te houden terwijl Lewis Hamilton probeerde om Sainz in te halen. Terwijl Verstappen gestaag doorreed vooraan, maakte Sainz zijn eerste pitstop, waarbij niet alle banden aanwezig waren op het juiste moment. Hierdoor verloor hij veel tijd en vergooide hij zijn race. Na de pitstops van Verstappen en Leclerc ging Verstappen verder met waar hij mee bezig was en breidde hij zijn voorsprong beetje bij beetje uit.Mercedes had een andere strategie en probeerde voor een 1-stopper te gaan, want na de wissel naar de harde band leek Hamilton erg snel te zijn. Echter kwam er een virtual safety-car, omdat Yuki Tsunoda, na wat geklungel met zijn team, zijn auto aan de kant zette. Verstappen haalde een setje nieuwe banden, waarop Hamilton hem probeerde te pareren en ook naar binnen ging. Met Verstappen op P1 en Hamilton 12 seconden achter hem, ontstond er een safety-car situatie, omdat Valltteri Bottas stilviel op het rechte stuk. Verstappen dook meteen naar binnen voor verse soft banden, terwijl Hamilton buiten bleef. Verder haalde bijna iedereen een vers setje softs, waardoor na de safety-car Hamilton door Verstappen, zijn teamgenoot George Russell en Leclerc ingehaald werd. Geen podium voor Hamilton.Verstappen reed vanaf dan eenvoudig naar de overwinning en won dus voor de tweede keer op rij zijn thuisrace op Zandvoort. Russell werd tweede en Leclerc pakte de derde plaats. Sainz zakte nog ver weg, omdat hij op een onveilige manier wegreed na zijn pitstop. Dankzij de GP van Zandvoort zit Verstappen nog veel steviger in het zadel om opnieuw wereldkampioen te worden. Bent u ook benieuwd of Max in Italië weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 30 september a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Italië #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button