fbpx

Wat er bij de laatste race gebeurde leek een moeilijke opgave, maar toch bleek het mogelijk voor Max Verstappen. Vanwege motorische problemen kwalificeerde hij zich op de zaterdag als tiende. Na 70 ronden op de Hungaroring kwam hij echter al eerste over de streep. Lewis Hamilton reed ook een geweldige race en werd tweede. George Russell, die de zaterdag zijn allereerste pole ooit haalde, wist het niet waar te maken en eindige op de derde plek. Verstappen begon zijn race goed en schoof meteen twee plekken op aan de start. Vervolgens haalde hij Alonso en Ocon vrij makkelijk in en ging daarna als een van de eerste de pitstraat in. Deze undercut bleek een goede zet want na wederom wat inhaalacties en de pitstops van de Ferrari en Mercedes coureurs nam Verstappen de leiding in de wedstrijd.  De grootste verliezers van de dag waren wederom de Ferrari coureurs die door een slechte strategie op de vierde en zesde plek eindigde. Charles Leclerc werd op de harde band gezet, waardoor hij ontzettend veel tijd verloor en om zijn oren gereden werd. Hierdoor moest hij noodgedwongen nog een stop doen om naar de mediumbanden over te stappen. Carlos Sainz moest de laatste 20 ronden op softs doen en ook dat pakte niet helemaal uit zoals men hoopte. Bent u ook benieuwd of Max in België weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 2 september a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Belgie #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button