fbpx

Max Verstappen heeft de allereerste race van het seizoen – de Grand Prix van Bahrein – op zijn naam weten te zetten. Op uiterst dominante wijze stuurde hij zijn Red Bull naar de finish. Sergio Pérez werd tweede, waardoor Red Bull direct een één-twee kon bijschrijven. Fernando Alonso maakte het podium compleet. De tweede Nederlander op de baan, Nyck de Vries, sloot zijn race af als veertiende.

Verstappen en Pérez kozen voor een andere bandenstrategie dan de concurrentie. Waar Ferrari, Mercedes en ook Aston Martin wisselden naar de harde band, besloot Red Bull de rode variant nogmaals in te zetten. Dezelfde band waarop de coureurs ook waren gestart. Het bracht Pérez halverwege de race in de positie om Leclerc aan te vallen voor plek twee. De Mexicaan ging aan de Ferrari voorbij en zette Red Bull weer op rozen. Verstappen had op dat moment namelijk al een voorsprong van veertien seconden. In de slotfase van de wedstrijd wist Alonso zijn Aston Martin knap voorbij de Ferrari te sturen. “Bye, bye”, zo klonk het over de boordradio. Sainz moest er voor waken dat zijn problemen nog groter werden, want ook Hamilton dook op in zijn spiegels. Met zijn Mercedes probeerde Hamilton aan te dringen, maar hij kwam uiteindelijk tekort om de Ferrari te grazen te nemen. Hamilton kwam zodoende als vijfde over de finish, voor Stroll (P6), Russell (P7), Bottas (P8), Gasly (P9) en Albon (P10). De Vries sloot zijn wedstrijd af als veertiende.

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 31 maart a.s.

U wenst een voordelige prijs voor reparatie en onderhoud voor uw auto? Neem dan contact met ons op en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is!

APK aanvragen

Reparatie aanvragen

 Onderhoud aanvragen

Maak nu een afspraak!

Formula 1 on Twitter:

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Saoedi-Arabië #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button