fbpx

Vorige race was de GP van Emilia-Romagna, waarbij er op vrijdag werd gekwalificeerd, op zaterdag de sprintrace werd verreden en op zondag de ‘echte’ race plaatsvond. In totaal vielen er hierdoor maar liefst 34 punten te verdienen in het wereldkampioenschap.

Na een zinderende kwalificatie met in totaal vier rode vlaggen wist uiteindelijk Max Verstappen poleposition te pakken, hij mocht vooraan starten bij de sprintrace op zaterdag. Hier werd hij bij de start meteen voorbij gegaloppeerd door Charles Leclerc, maar na een half uur racen kwam Verstappen toch als eerste over de finish, waardoor hij de race op zondag vooraan mocht starten.

Op zondag kwam Max Verstappen wel goed weg vanaf zijn startpositie. Daniel Ricciardo maakte een foutje waardoor hij Carlos Sainz van de baan tikte, zijn race was meteen voorbij. Verstappen reed vervolgens stoïcijns door en werd de hele race door niemand meer bijgehaald. Leclerc zette alles op alles om P2 te veroveren van Sergio Perez, maar ging flink in de fout door hard over een kerbstone te rijden, waardoor hij spinde. Hij werd uiteindelijk slechts zesde.

Door de overwinningen op zowel zaterdag als zondag en het rijden van de snelste raceronde wist Verstappen het maximale aantal punten te halen dit weekend: 34. Leclerc kwam slechts tot 15, waardoor Verstappen in het WK weer wat dichter in de buurt komt. Komend weekend staat de eerste Grand Prix van Miami voor de deur, een compleet nieuwe baan voor alle teams en coureurs. Dat wordt dus spannend en redelijk onvoorspelbaar! Weet Max voor u wederom mooie kortingen in de wacht te slepen?

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 22 mei a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

The Formula 1 grid for 2022 | Marca

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Miami #USA #Amerika #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button