fbpx

Red Bull Racing-coureur Max Verstappen heeft ogenschijnlijk gemakkelijk de Grand Prix van Miami voor de tweede keer gewonnen. De Nederlander wist na een stint op de hards van maar liefst 45 ronden, de leiding te heroveren van teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaan werd tweede, Fernando Alonso kwam als derde over de streep.

De start verloopt nagenoeg probleemloos. Sergio Perez is beter dan Fernando Alonso van de lijn weg en houdt vast aan P1. Achteraan lukt het Nyck de Vries bijna niet om aan te remmen voor T1. Hij tikt tegen de McLaren van Lando Norris. Beide kunnen de weg vervolgen. Thuisdebudant Logan Sagreant is na drie ronden al in de pits te vinden, de Amerikaanse Williams-coureur gaat over op de hards en sluit van achteren aan. Max Verstappen, onderweg op de hards, kiest eieren voor zijn geld in gevecht met Esteban Ocon. De Nederlander hoeft niets van dat ellebogenwerk in de eerste ronde. Even later pakt hij de Fransman alsnog. Tegelijkertijd gaat hij voorbij aan Kevin Magnussen, geholpen door de flinke overspeed bij ingaan eerste bocht.

Met nog enkele ronden te gaan zijn zowel Ferrari als Mercedes aardig hersteld. Hamilton weet zelfs nog Leclerc van P7 af te houden en Russell gaat als vierde over de streep, voor Sainz. Aan kop rijdt Verstappen onbedreigd met de snelste ronde naar de finishvlag. De Red Bull-wereldkampioen verbetert die snelste ronde nogmaals en eindigt de race in stijl.

Met nog enkele ronden te gaan zijn zowel Ferrari als Mercedes aardig hersteld. Hamilton weet zelfs nog Leclerc van P7 af te houden en Russell gaat als vierde over de streep, voor Sainz. Aan kop rijdt Verstappen onbedreigd met de snelste ronde naar de finishvlag. De Red Bull-wereldkampioen verbetert die snelste ronde nogmaals en eindigt de race in stijl. Perez wordt tweede op vier seconden afstand. Tot slot nog twee auto’s in de punten voor Alpine met Gasly op P8 en Ocon op P9. Magnussen pakt het laatste punt namens Haas. Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.

De korting actie is geldig tot vrijdag 26 mei a.s.

U wenst een voordelige prijs voor reparatie en onderhoud voor uw auto? Neem dan contact met ons op en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is!

APK aanvragen

Reparatie aanvragen

 Onderhoud aanvragen

Maak nu een afspraak!

Formula 1 on Twitter:

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Emilia-Romagna #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button