fbpx

De Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna in Italië ging dit weekend niet door vanwege de slechte weersomstandigheden. De organisatie op het circuit van Imola vond het niet verantwoord om de race door te laten gaan.

De regio in Noord-Italië, waar de grand prix plaats zou vinden, kampten al enige tijd met hevige overstromingen en aardverschuivingen, veroorzaakt door extreme regenval.

 

Max Verstappen stond achter de beslissing om de Grote Prijs van Emilia-Romagna afgelopen weekend te schrappen van de Formule 1-kalender. De beslissing werd genomen omdat het niet mogelijk was om het evenement op veilige wijze te laten plaatsvinden voor onze fans, de teams en ons personeel”, verklaarde de Formule 1. “Het is niet te verantwoorden om de druk op de lokale autoriteiten en hulpdiensten verder op te voeren in deze moeilijke tijd.”

De korting actie is geldig tot vrijdag 2 juni a.s.

U wenst een voordelige prijs voor reparatie en onderhoud voor uw auto? Neem dan contact met ons op en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is!

APK aanvragen

Reparatie aanvragen

 Onderhoud aanvragen

Maak nu een afspraak!

Formula 1 on Twitter:

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Emilia-Romagna #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button