fbpx

Max Verstappen heeft de uiterst chaotische Grand Prix van Australië op zijn naam weten te zetten. De race in Melbourne stond bol van spektakel, safety cars en rode vlaggen. Verstappen was één van de weinigen die uit de problemen wist te blijven en dat leverde hem de overwinning op. Lewis Hamilton werd tweede. Fernando Alonso kreeg – na wat discussie aan het einde – de derde plek toegewezen.

Verstappen begon de race op Albert Park vanaf pole position, maar wist deze plek niet te verdedigen bij de start. Russel stak in de eerste bocht aan hem voorbij en kort daarna volgde ook Hamilton. Leclerc belandde bij de start in de grindbak, nadat hij werd aangetikt door de Aston Martin van Stroll. Het leverde een safety car-situatie op, waardoor verschillende coureurs naar binnen konden duiken voor een bandenwissel. Bij de herstart wist Russell eenvoudig aan de leiding te blijven, omdat hij bijzonder snel op zijn gas ging. Verstappen kon het tempo echter wel eenvoudig volgen. Maar voordat hij een serieuze aanval in kon zetten, kwam er alweer een tweede safety car.

De herstart was van korte duur, want er ontvouwde zich een enorme chaos. De ene na de andere auto vloog van de baan of crashte in de muur. Na een paar bochten werd dan ook wederom met de rode vlag gezwaaid. Ook De Vries viel uit, evenals de beide Alpine’s en Sargeant. Omdat er onvoldoende ronden over bleven om nóg een herstart te doen, kwam de race op deze manier ten einde.

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 5 mei a.s.

U wenst een voordelige prijs voor reparatie en onderhoud voor uw auto? Neem dan contact met ons op en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is!

APK aanvragen

Reparatie aanvragen

 Onderhoud aanvragen

Maak nu een afspraak!

Formula 1 on Twitter:

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Azerbeidzjan #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button