fbpx

Vlak voor de GP van Monaco van start zou gaan, kwam het opeens met bakken uit de hemel, waardoor de race uiteindelijk pas na 16.00 uur van start ging, middels een rollende start. Alle coureurs hadden op dat moment de regenbanden onder de auto zitten. Het asfalt droogde langzaam op, waardoor een aantal coureurs het aandurfden om al over te stappen op de intermediate banden.Vooraan was het Sergio Peréz die vanaf plek drie als eerste voor de bandenwissel ging. Twee rondes later gingen Charles Leclerc (toen eerste) en Max Verstappen (toen derde) ook een nieuw setje banden halen. Zij kwamen uiteindelijk achter Peréz terecht. Carlos Sainz wilde doorrijden op zijn regenbanden, zodat hij meteen naar de slicks kon wisselen. Op het moment dat hij zijn banden ging wisselen, ging Leclerc meteen achter hem aan door een foutje op de radio. Hierdoor verloor Leclerc wat tijd, waardoor Verstappen hem uiteindelijk ook in kon halen.Na een harde crash van Mick Schumacher kwam er een rode vlag, waardoor iedereen zijn banden weer ‘gratis’ kon wisselen. Na de herstart gebeurde er niet veel meer, omdat het zo ontzettend lastig is om in te halen op het smalle circuit van Monaco. Peréz sleepte een overwinning uit het vuur en Verstappen kon wat punten uitlopen ten opzichte van Leclerc. Hoe zou Max het er vanaf brengen in Azerbaijan, kan hij voor u kortingen in de wacht slepen?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 17 juni a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Azerbaijan #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button