fbpx

Vorige race heeft Max Verstappen zijn voorsprong nog verder weten uit te breiden door de Grand Prix van Canada op zijn naam te schrijven. Carlos Sainz werd tweede en Lewis Hamilton wist weer eens op het podium te komen en werd derde. Aan het begin van de race wist Verstappen snel weg te rijden en Sainz haalde al vrij snel de op P2 gekwalificeerde Fernando Alonso in. In de negende ronde kwam er een virtual safety car vanwege het uitvallen van Sergio Perez, waardoor Verstappen een pitstop maakte en zodoende achter Sainz terecht kwam. Een inhaalrace leek het gevolg, maar in de 20e ronde kwam er nog een Virtual Safety Car, waarin Sainz een stop maakte en weer achter Verstappen terecht kwam. Verstappen zijn banden gingen er wel erg snel aan en hij moest naar binnen voor een tweede stop waardoor hij wéér achter Sainz kwam Even leek het erop dat het voor Verstappen alweer een inhaalrace werd, echter crashte Yuki Tsunoda direct na een pitstop waardoor er een reguliere safety car kwam. Sainz maakte een pitstop en kwam hierdoor weer achter Verstappen terecht. Maar liefst 15 ronden zat Sainz binnen een seconde van Verstappen, maar hij kwam er niet voorbij. Hierdoor scheef Verstappen zijn 26e overwinning ooit op zijn naam en moet Sainz het nog steeds doen zonder een overwinning. Hamilton werd knap derde. Gaat Max wederom weer kortingen voor u in de wacht slepen?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 8 juli a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Groot-Brittannië #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button