fbpx

Max Verstappen mocht zondag in Mexico-stad starten vanaf Poleposition met de Mercedessen van George Russell en Lewis Hamilton achter zich. Sergio Pérez mocht vanaf P4 starten. Bij de start wist Verstappen zijn plek vast te houden en sloot Hamilton bij hem aan. Pérez wist Russell voorbij te gaan en reed verder vanaf P3. Dit bleek uiteindelijk ook de eindstand te worden voor de top 4, zonder dat het eigenlijk echt spannend werd. Ver daarachter reden de twee Ferrari’s die absoluut niet mee konden doen in Mexico.Daniel Ricciardo zette in het laatste kwart van de race nog eens aan en wist naar voren te stomen. Hij maakte hierbij wel een inschattingsfout, waardoor hij Yuki Tsunoda van de baan reed. Ricciardo kreeg hier 10 seconden straf voor, maar wist zo veel voorsprong op te bouwen op nummer acht Esteban Ocon, dat hij uiteindelijk toch op P7 finishte. Fernando Alonso viel in het slot van de race nog uit met een kapotte motor, waardoor Lando Norris eindige op P9 en Valtteri Bottas er met het laatste puntje vandoor ging. Hierdoor deed McLaren goede zaken in de strijd om de vierde plek in het constructeurskampioenschap.In de WK stand is Pérez door zijn derde plek in Mexico Charles Leclerc voorbij gegaan. Hamilton wist op zijn beurt Carlos Sainz in te halen op plek vijf. Bent u ook benieuwd of Max in Mexico weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 18 november a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Brazilië #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button