fbpx

Het was een lang raceweekend met een kwalificatie, sprintrace en reguliere race. Op het oog leek het erop dat Red Bull hier flink zou gaan domineren. De afgelopen jaren won Red Bull in Oostenrijk en in de kwalificatie pakte Max Verstappen Pole Position en de sprintrace won hij ook vrij eenvoudig waardoor hij ook op zondag vanaf plek 1 mocht starten. De zondag was echter anders. De Ferarri’s waren namelijk ijzersterk. Na de start wist Verstappen P1 te behouden, maar na 11 ronden werd hij ingehaald door Charles Leclerc. Verstappen maakte een pitstop en begon een inhaalrace. Door de pitstops van Leclerc en Carlos Sainz, nam Verstappen weer de leiding over, maar die was van korte duur want Leclerc was ontzettend snel in Oostenrijk en wist hem weer in te halen. Later in de race gebeurde exact hetzelfde, Verstappen maakte een stop, Leclerc en Sainz een paar ronden later ook, Leclerc haalt Verstappen in, maar Sainz niet. Ferarri heeft dit seizoen namelijk ontzettende betrouwbaarheidsproblemen en de motor van Sainz hield er, wederom, mee op. Hierdoor viel hij uit de race en wist Lewis Hamilton voor de tweede maal op rij het podium te behalen. Na een virtual safety car en een pitstop naar de mediumbanden kon Verstappen het Leclerc nog wel moeilijk maken, maar met 1,5 seconden verschil wist laatstgenoemde toch de race als eerste te finishen met Verstappen als tweede en Hamilton al derde. In het middenveld was het ook ontzettend spannend, zo behaalde Mick Schumacher voor de tweede opeenvolgende rij punten, samen met zijn teamgenoot Kevin Magnussen en ook beiden Mclaren en Alpine auto’s reden in de punten. Bent u ook benieuwd of Max in Frankrijk weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 28 juli a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Frankrijk #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button