fbpx

2 weken geleden bleek dat de Ferrari’s ontzettend snel waren en dat Mercedes dit seizoen vooralsnog tegen valt. De Red Bulls deden het ook aardig, maar vielen in de laatste ronden uit. Tijdens de GP van Saoedi-Arabië waren de Ferrari’s weer enorm snel, maar Red Bull kon dit keer tegengas geven met als hoogtepunt de laatste tien ronden.

Na een aantal gele vlaggen vanwege het uitvallen van onder meer Fernando Alonso en Daniel Ricciardo mochten Charles Leclerc en Max Verstappen het op de baan uitvechten wie de GP zou winnen. In een heerlijk gevecht passeerden de coureurs elkaar meerdere keren, waarbij Max Verstappen uiteindelijk na 50 rondes de GP van Saoedi-Arabië op zijn naam mocht schrijven.

De Mercedessen komen er tot dusver totaal niet aan. George Russel werd nog wel vijfde achter de Ferrari’s en Red Bulls, maar op een flinke achterstand. Lewis Hamilton kon na een dramatische kwalificatie slechts één puntje mee naar huis nemen, hij werd tiende.

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 17 april a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

The Formula 1 grid for 2022 | Marca

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #bahrein #petronas #mercedes #hamilton #ferrari #pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button