fbpx

Afgelopen weekend heeft Max Verstappen de leiding in het klassement overgenomen van Charles Leclerc. Laatst genoemde viel vanwege motorproblemen uit en daar kon Verstappen maximaal van profiteren. Leclerc startte vanaf de eerste plaats en leek vrij gemakkelijk op weg te rijden naar een overwinning. Na een pitstop was Verstappen, die als tweede begon, teruggevallen tot de derde plek achter George Russell. Hij kwam de Mercedes, die weer een stukje pace gevonden heeft, niet voorbij. Dit had te maken met het feit dat de DRS van Verstappen soms wel, maar meestal niet werkte. Hierdoor kon Leclerc rustig wegrijden voordat hij zou moeten pitten. Het noodlot sloeg toe voor Leclerc en hij viel uit met motorproblemen. Verstappen dook meteen de pitstraat in voor een vers setje softs en zag dat zijn teamgenoot, Sergio Perez, wel eenvoudig George Russell kon inhalen en de leiding in de race overnam. Door het verse rubber werd het ook een eitje voor Verstappen om Russell zonder DRS in te halen. Vanwege een andere strategie liet Perez Verstappen voorbijgaan en daarna veranderde er niks aan de top 3.   Hierdoor behaalde Red Bull wederom een één-tweetje met Verstappen en Perez. George Russell werd erg knap derde. Een vermelding voor Lewis Hamilton is ook op zijn plaats. In de tweede ronde kwam hij in contact met Kevin Magnussen, waardoor hij helemaal achteraan stond nadat hij noodgedwongen moest pitten. Door een ijzersterke race werd hij uiteindelijk alsnog vierde, wat nogmaals bevestigt dat de Mercedes auto een flink stuk verbeterd is. Bent u ook benieuwd of Max in Monaco weer kortingen voor u in de wacht sleept?

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 10 juni a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Monaco #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button