fbpx

Vorige Grand-Prix werd voor het eerst in de geschiedenis de GP van Miami verreden op een gloednieuw circuit. De Ferrari’s startten beiden op de eerste rij na een goede kwalifcatie van zowel Charles Leclerc als Carlos Sainz. Max Verstappen stond samen met zijn teammaat op de tweede startrij. Na een goede start van Verstappen kon hij Sainz voorbij steken in bocht één, waarna de achtervolging op Leclerc ingezet kon worden. Na acht ronden waagde Verstappen een poging en kon hij Leclerc inhalen. Daarna gebeurde er vooral heel veel in het midden- en achterveld, met als hoogtepunt een crash van Lando Norris na contact met Pierre Gasly, waardoor de safety car op de baan kwam.George Russell profiteerde optimaal, want hij had nog geen pitstop gemaakt, waardoor hij vlak achter Lewis Hamilton kon aansluiten op de zevende plek. Na de herstart gebeurde er voorin niet veel meer, Verstappen wist de zege over de streep te trekken voor beide Ferrari’s. Bottas maakte nog een foutje toen hij op plek vijf reed, waardoor beide Mercedessen hem in konden halen, terwijl Russell ondertussen Hamilton nog had ingehaald. We zijn benieuwd of Max weer een mooie prestatie kan neerzetten en voor u kortingen in de wacht sleept!

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 27 mei a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

The Formula 1 grid for 2022 | Marca

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Miami #USA #Amerika #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button