fbpx

Garage & Bandencentrum Eindhoven (GBE) heeft wederom besloten om, mede dankzij u als klant, een goed doel te ondersteunen met een mooie gift.

Wij bij GBE steunen deze keer daarom Stichting Opkikker, het gevoel dat onze bijdrage een verschil kan maken voor gezinnen is de reden dat wij aan deze stichting doneren. Maar onze donatie zou er niet zijn geweest zonder onze vertrouwde en tevreden klanten, wij willen u daarom laten weten dat u door middel van ons daarin ook een steentje heeft bijgedragen hieraan.

Bij Stichting Opkikker zijn er elk jaar nieuwe gezinnen met langdurige zieke kinderen, en dat al 25 jaar lang. Het is de passie van het team en de honderden vrijwilligers die samen het verschil maken. In Nederland staan ruim 250.000 gezinnen op zijn kop door een langdurig ziek kind, hier komen ieder jaar 10.000 gezinnen extra bij. De vaak nare behandelingen, ziekenhuisopnames en onzekerheden voor de toekomst hebben zijn weerslag op het hele gezin.

Mooie dromen realiseren is wat zij graag doen, en niet alleen voor het zieke kind, ook voor de ouders, broers en zussen. Stichting Opkikker is er voor hen allemaal, zij nemen de gezinnen mee naar een wereld waar de ziekte even geen hoofdrol speelt.

En dat is wat wij als team belangrijk vinden bij GBE!

Meer weten en/of zelf ook nog een extra steentje bijdragen. Neem dan een kijkje op de website van Stichting Opkikker ,<-Klik smile Klik-> https://www.facebook.com/stichtingopkikker/

#GBE #Eindhoven #Stichting #Opkikker #Lichtpuntje #Gezinnen #Kracht #ZiekeKinderen #Bijdrage #Doneren #Klanten #Vrijwilligers #StichtingOpkikker

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button