fbpx

Charles Leclerc mocht de GP van Frankrijk starten vanaf pole position na een tactisch sterke kwalificatie van Ferrari. Zijn teamgenoot Carlos Sainz startte vanaf plek negentien, aangezien hij wat straffen had gekregen na het vervangen van onderdelen. Bij de start was Leclerc goed weg en wist hij voor Max Verstappen te blijven, die als tweede gestart was. Sergio Perez werd bij de start ingehaald door Lewis Hamilton en kwam hier niet voorbij.Verstappen ging in ronde 16 nieuwe banden halen, terwijl Leclerc door reed. Echter, in ronde 18 ging het helemaal mis voor Leclerc, hij maakte een foutje en crashte: einde race. Na de safety-car werd het niet heel spannend meer. Verstappen wist vooruit te blijven, terwijl Sainz zijn inhaalrace vervolgde. Tegen het einde van de race ontstond er een virtual safety-car vanwege een stilstaande Zhou Guanyu. Sergio Perez lette niet goed op toen deze afliep en werd ingehaald door George Russell, die daarmee een derde plaats veilig stelde. Hamilton werd tweede. Bent u ook benieuwd of Max in Hongarije kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 26 augustus a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Hongarije #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button