fbpx

De start van de GP van Singapore werd uitgesteld vanwege een ontzettend natte baan na een flinke plensbui. Max Verstappen startte vanaf P8 vanwege een dramatische kwalificatie en bij de start kwam hij slecht weg, waardoor hij wegzakte naar P12. Charles Leclerc en Sergio Pérez startten vanaf de eerste rij, waarbij Pérez als eerste door bocht één wist rijden.Pérez en Leclerc reden snel weg bij de rest van het veld, opvalland was dat Carlos Sainz het tempo bij lange na niet kon volgen. In ronde zeven kwam de eerste Safety Car op de baan nadat Nicholas Latifi een beuk uitdeelde aan Guanyu Zhou. Latifi kon uiteindelijk verder, maar moest later toch zijn race nog staken. Dit bleek overigens niet de laatste Safety Car te zijn, aangezien buiten Zhou en Latifi ook nog Fernando Alonso, Alexander Albon, Esteban Ocon en Yuki Tsunoda uitvielen.George Russell was uiteindelijk de eerste die het op een droog weer band probeerde, dit bleek echter veel te vroeg te zijn. Pérez en Leclerc kwamen vooraan niet meer in gevaar, ook niet na de vele (Virtual) Safety Cars. Verstappen vloog nog wel door het veld, nadat hij een foutje maakte en weer opnieuw moest beginnen, hij eindigde uiteindelijk zevende. Pérez wist de race te winnen, nadat hij 1,5 uur na de race nog een tijdstraf van vijf seconden kreeg, omdat hij een te groot gat liet vallen naar de Safety Car. Leclerc en Sainz wisten het podium te complementeren. Door deze uitslag moet Verstappen zijn volgende WK titel nog even uitstellen.Bent u ook benieuwd of Max in Japan weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 21 oktober a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Japan #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button