fbpx

Zondag mocht Carlos Sainz starten vanaf poleposition, maar werd hij vrijwel meteen voorbijgegaan door Max Verstappen, vlak voordat het compleet mis ging in het middenveld. Hier werd Pierre Gasly afgesneden door George Russell, waarna Guanyu Zhou een tik kreeg van Russell en ondersteboven door de grindbak gleed om vervolgens tegen het hekwerk en de bandenstapel tot stilstand te komen. Vrijwel tegelijkertijd ging het ook mis voor Yuki Tsunoda, Esteban Ocon en Alexander Albon. Door deze incidenten was het einde race voor Zhou, Russel en Albon.Na de rode vlag werd er weer gestart vanuit de oorspronkelijke startvolgorde. Dit keer kon Sainz de eerste plaats wel vasthouden bij de start. Na een foutje van Sainz zes ronden later kon Verstappen er alsnog voorbij. Weer wat later moest Verstappen een pitstop maken omdat hij dacht een lekke band te hebben. Uiteindelijk bleek vooral zijn vloer beschadigd te zijn omdat hij een stuk carbon geraakt had, waardoor de balans van de auto verstoord werd. Vanaf dat punt kon Verstappen niet meer meevechten vooraan.Na 37 rondes moest Ocon zijn auto parkeren door problemen aan de brandstofpomp wat zorgde voor een safety car. Vrijwel de gehele top haalde een nieuw setje soft banden, behalve Charles Leclerc, wat niet de juiste beslissing bleek. Zowel Carlos Sainz, Sergio Pérez en Lewis Hamilton wisten hem in te halen op de soft band. Dit werd uiteindelijk ook in deze volgorde het podium.Ook Pierre Gasly en Valtteri Bottas vielen nog uit deze race door schade aan de auto en een versnellingsbak probleem. Met zes uitvallers en Verstappen in een gemankeerde auto was de uitslag toch heel anders dan iedereen had verwacht en gehoopt. Bent u ook benieuwd of Max in Oostenrijk weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 15 juli a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Oostenrijk #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button