fbpx

Afgelopen weekend startte dan eindelijk het nieuwe seizoen van Formule 1 en we kregen gelijk aardig wat spektakel te zien. Na de kwalificatie zagen we dat Ferrari en Red Bull sneller waren dan Mercedes en dit zagen we ook terug in de race. De Ferrari’s en Red Bulls reden overtuigend weg bij de rest van het veld. We zagen voorin een aantal mooie gevechten tussen Charles Leclerc en Max Verstappen.

In ronde 46 vloog de wagen van Pierre Gasley in de fik waardoor de safetycar op de baan kwam. In ronde 50 mocht Leclerc de race herstarten en reed hij direct weg bij Verstappen, die Carlos Sainz op zijn staart had. In ronde 54 sloeg het noodlot toe voor Verstappen en viel zijn auto stil, 2 rondes later gebeurde hetzelfde bij de wagen van Red Bull van Sergio Perez. Hierdoor werden de Ferrari’s nummer een en twee en mocht Lewis Hamilton alsnog het podium betreden en zijn derde plaats vieren.

Komend weekend staat de GP van Saoedi-Arabië op het programma. Zou het Red Bull lukken om de wagen betrouwbaar genoeg te maken om de GP uit te rijden? Dan zijn ze goede kanshebbers voor het podium! Laten we hopen dat Max de komende GP van Saoedi-Arabië meer punten weet binnen te halen en voor u kortingen binnensleept!

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 10 april a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

The Formula 1 grid for 2022 | Marca

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #bahrein #petronas #mercedes #hamilton #ferrari #pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button