fbpx

De GP van Japan van 2022 zal de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest verwarrende en onoverzichtelijke ooit. Na een flinke regenbui rond het circuit in Suzuka ging de GP in eerste instantie gewoon van start, maar er ontstond meteen een rode vlag omdat er auto’s in de rondte gingen, waaronder Carlos Sainz die crashte, en het niet veilig genoeg bleek om te racen. Er ontstond ook een hoop commotie omdat er al tractoren op de baan reden om de auto van Sainz van het circuit te verwijderen, terwijl de andere coureurs nog gewoon doorreden, een levensgevaarlijke situatie.

Na ruim 2 uur werd er toch nog geracet met Max Verstappen op P1, gevolgd door Charles Leclerc en Sergio Pérez. Al snel stapten de meeste coureurs over van de ‘full-wets’ naar de intermediate banden, omdat het circuit steeds verder opdroogde. Verstappen reed gestaag weg bij de rest en finishte op meer dan 25 seconden afstand van Charles Leclerc die tweede werd voor Pérez. Achteraf bleek dat Leclerc een straf zou krijgen omdat hij in de laatste ronde van de baan was gegaan en hier voordeel uit had gehaald, waardoor uiteindelijk Pérez tweede werd en Leclerc derde.

Hierna volgde een hoop commotie, omdat vrijwel iedereen dacht dat niet het volledige aantal punten uitgedeeld zou worden, vanwege het feit dat niet 75% van de raceafstand was afgelegd door de vele regen. Dat zou betekenen dat Verstappen geen wereldkampioen zou worden. Niets bleek uiteindelijk minder waar, door een regelement dat stelt dat er volledige punten worden uitgedeeld als de race wordt afgevlagd, bleek Verstappen toch wereldkampioen te zijn na afloop van de GP van Japan. Bent u ook benieuwd of Max in de Verenigde Staten weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 28 oktober a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #USA #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button