fbpx

De GP van Azerbeidzjan liep uit op een totale deceptie voor het team van Ferrari. In ronde 9 was er iets mis met de remmen van Carlos Sainz, waardoor hij zijn Ferrari moest parkeren, waarna in ronde 20 de motor van Charles Leclerc het begeeft, waardoor ook hij de race niet meer kon vervolgen. Vanaf dat moment weten Max Verstappen en Sergio Pérez langzaamaan weg te rijden van de rest van het veld, waardoor de 1-2 voor Red Bull onbedreigd bleef.Door het uitvallen van beide Ferrari’s beleefde ook Mercedes een goed weekend. George Russell en Lewis Hamilton werden respectievelijk derde en vierde. De eervolle vermeldingen zijn deze week voor Pierre Gasly (vijfde) en Sebastian Vettel (zesde).Door deze uitslag loop Red Bull wederom flink uit op Ferrari en staat Max Verstappen nu 21 punten voor op zijn teamgenoot en maar liefst 34 punten voor op de nummer drie, Charles Leclerc. Nieuwe ronde nieuwe prijzen, bent u ook benieuwd of Max in Canada weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 1 juli a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Canada #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button