fbpx

Uit de kwalificatie bleek weer dat de Ferrari’s en Red Bulls de snelste auto’s zijn op dit moment. Carlos Sainz kon zijn snelle run helaas niet afmaken en startte daarom vanaf plek negen. Na drie ronden moest hij het alweer opgeven omdat zijn auto in de grindbak kwam te staan.

Charles Leclerc reed weg vanaf pole en werd door niemand meer bijgehaald, zijn snelheid was fantastisch. Max Verstappen viel wederom uit, waarschijnlijk door een lek bij de brandstoftank. Sergio Perez maximaliseerde zijn resultaat met een tweede plaats en George Russell mocht het podium complementeren. Lewis Hamilton werd vierde. Hierdoor heeft Leclerc na drie races al een voorsprong van 43 punten op nummer twee Russell. Verstappen staat door de uitvalbeurten slechts zesde.

Dit weekend gaan we richting Italië voor de GP van Emilia-Romagna. Max Verstappen wist hier vorig jaar in een chaotische race te winnen. Kan hij dit herhalen? Weet Max dit weekend kortingen voor u in de wacht te slepen?

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot zondag 8 mei a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

The Formula 1 grid for 2022 | Marca

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Emilia-Romagna #Italië #petronas #mercedes #hamilton #ferrari #pirellibanden

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button