fbpx

Door wederom een hoop gridstraffen vanwege nieuwe onderdelen was de startopstelling bij de GP van Monza volledig door elkaar gehusseld. Ook stond er een tweede Nederlander op de baan: Nyck de Vries, hij mocht Alexander Albon vervangen die kampt met een infectie in zijn blinde darm. Max Verstappen begon vanaf P7, Sergio Pérez vanaf P13, Carlos Sainz vanaf P18 en Lewis Hamilton vanaf P19. Zij konden dus allemaal een inhaalrace verwachten.Bij de start wist Charles Leclerc de leiding te behouden, voor George Russell. Verstappen kwam meteen hard naar voren richting P3 en na vijf ronden reed hij al op de tweede plek. Tijdens een vroege virtual safety car dook Leclerc naar binnen voor nieuwe banden, Verstappen vond dit echter te vroeg en reed door en wisselde pas na 25 ronden zijn banden, wat hem een achterstand van tien seconden op Leclerc opleverde. Verstappen kwam langzaam dichterbij, waardoor ze Leclerc dwongen om nog een pitstop te maken.Ondertussen waren Sainz en Hamilton bezig aan een goede inhaalrace, Pérez had wat problemen met zijn auto, waardoor zijn inhaalrace wat minder soepel verliep. Uiteindelijk wist hij als zesde te finishen achter Sainz (4e) en Hamilton (5e). De auto van Daniel Ricciardo viel vlak voor het einde van de race stil en door wat chaos rondom de safety car, was het niet mogelijk om nog racend de finish over te komen. Er werd dus afgevlagd op het moment dat de safety car de baan verliet. Hierdoor werd Verstappen eerste, Leclerc tweede en Russell derde. De Vries eindige tijdens zijn debuut in de punten op plek negen!Door wederom een 25-punten finish van Verstappen kan het kampioenschap hem bijna niet meer ontlopen. Wanneer hij in de komende zes wedstrijden minimaal 48 punten haalt kan hij zich tot kampioen kronen. Gezien zijn huidige vorm mogen we er toch wel vanuit gaan dat dit lukt. Bent u ook benieuwd of Max in Italië weer kortingen voor u in de wacht sleept?

 

Hieronder de kortingen voor deze Grand Prix.
De korting actie is geldig tot vrijdag 7 oktober a.s.

Maak nu een afspraak!

Een gegarandeerde prijs voor reparatie en onderhoud!? Bereken nu op mijngarage.nl uw prijs en ontdek dat GBE een van de voordeligste garages bij u in de buurt is! Natuurlijk is ook op onze website de mogelijkheid om snel een prijsopgave te ontvangen ga hiervoor naar: mijngarage.nl

#F1 #Verstappen #Redbull #Honda #Eindhoven #Singapore #Petronas #Mercedes #Hamilton #Ferrari #Leclerc #Pirelli

[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button