fbpx

Het wordt langzaam weer echt winters… Wat de prijzen en service betreft zorgen wij voor en verhitte prijzen slag op het gebied van nieuwe winterbanden. Wij garanderen dan ook de beste prijzen gemonteerd en wel voor vrijwel alle merken winter banden.

Kijk ook eens naar de ANWB Winterbandentest 2018

De ANWB test winterbanden in twee zeer populaire maten. Voor het eerst hebben zij nu ook van één merk en type band vijf verschillende maten voor één en dezelfde auto getest.

Direct naar de resultaten van de winterbandentest 2018

Bandenmaat 175/65 R 14 T
Bandenmaat 205/55 R 16H

Wintersporters opgelet!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Banden voor alle weersomstandigheden!

Wilt u zeker zijn dat u altijd goed en veilig rijdt en heeft u geen zin in het banden wisselen ieder half jaar? Dan is een ALL-SEASON band een uitkomst! Wij leveren all season banden van diversen top merken tegen een concurerende “No Nonsens” prijs voor u. 4 seizoenenbanden van functioneren onder alle omstandigheden goed: droog en nat wegdek, winterse omstandigheden en bij temperaturen boven en onder +7°C.

Hier legt de ANWB precies uit wat de voor- en nadelen zijn:

https://www.anwb.nl/auto/themas/winterbanden/all-season-banden-en-m-s-banden

Bent u geintereseerd in all season banden?..  Neem dan contact met ons op. Indien niet op voorraad… dan bestellen wij ze graag voor u en zijn ze vaak dezelfde dag nog in huis!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

MAXXIS ALL-SEASON banden actie!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Slider_Widget”][/siteorigin_widget]

Wij hebben 3 perfecte banden geselecteerd voor u, voor personenauto’s. Alle 4-seizoenenbanden van Maxxis dragen zowel de M&S markering als het sneeuwvloksymbool, hierdoor worden zij officiëel gekenmerkt als winterband (dus ook in wintersportgebieden).

Deze banden zijn zeer geschikt voor het gematigde winterklimaat in West Europa.

Maxxis AP2 Een all-season band met de modernste rubbersamenstelling en constructie voor een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden.

  1. 205/55 R16 – P/st. € 87,50 – incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!
  2. 195/65 R15 – P/st. € 72,50 – incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!
  3. 155/70 R13 – P/st. € 60,00 – incl. BTW, balanceren, nieuw ventiel & montage!

Nergens goedkoper! Actie geldig tot en met 31 december 2017!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Kwaliteit & Service!

[siteorigin_widget class=”Sydney_Action”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_SocialMediaButtons_Widget”][/siteorigin_widget]
[dsm_contact_form_7 cf7_library="229382" label_bottom_spacing="3px" button_alignment="center" admin_label="Algemeen contact GBE" _builder_version="4.5.7" labels_text_align="left" labels_text_color="#45c1c1" input_textarea_select_line_height="1.2em" background_color="rgba(255,255,255,0.75)" custom_button_one="on" button_one_text_size="16px" button_one_text_color="#45c1c1" button_one_border_radius="9px" button_one_letter_spacing="3px" button_one_icon="%%109%%" width="60%" width_tablet="100%" width_phone="100%" width_last_edited="on|phone" max_width="100%" module_alignment="center" custom_margin="23px|||406px|false|false" custom_margin_tablet="" custom_margin_phone="48px||||false|false" custom_margin_last_edited="on|phone" custom_padding="48px|10px||10px|false|false" custom_padding_tablet="50px|10px||10px|false|false" custom_padding_phone="30px|10px||10px|false|false" custom_padding_last_edited="on|phone" hover_enabled="0" border_radii_image="on|6px|6px|6px|6px" border_width_all_image="1px" border_color_all_image="#45c1c1" border_radii_error_msg="on|12px|12px|12px|12px" border_color_all_error_msg="#ff2323" box_shadow_style_button_one="preset2" box_shadow_horizontal_button_one="9px" box_shadow_blur_button_one="9px" box_shadow_spread_button_one="-6px" custom_padding__hover_enabled="on|desktop"][/dsm_contact_form_7]
Call Now Button